Griffin Survivor iPad Air | Voordelig & Snel

Bescherming in stijl

Bescherm uw iPad Air 1 optimaal met griffin survivor hoes ipad air. Wilt voorkomen om beschadigingen aan uw iPad Air 1 op te lopen? Dan zijn deze Griffin Survivor iPad Air 1 hoesjes een uitstekende keuze voor u. De Griffin iPad Air 1 case beschermt uw iPad Air 1 tegen vallen, stoten, vuil en (spat)water. Zolang u de Griffin Survivor case gebruikt kunt u uw iPad Air 1 laten vallen en gebruiken in hevige omstandigheden Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag van de Griffin Survivor een extreme bescherming in het geval uw iPad Air 1 valt of ergens tegenaan stoot. Deze Griffin iPad Air 1 hoes van kan letterlijk een oorlog overleven door zijn extreem stevige bescherming. Deze Griffin Survivor hoes iPad air voldoet aan de eisen van het Amerikaanse en Britse leger. Alle poorten en knoppen van de iPad AirA1 zijn afgedekt om vuil en stof tegen te gaan. Door de klepjes open te maken krijgt u toegang tot de aansluitpunten zoals de dock connector, headset aansluiting, mute schakelaar en volume toetsen.
Sale
Griffin Slim Folio iPad Air 1/2 zwart

Normale prijs: € 24,99

Aanbieding prijs € 19,99

Sale
8 artikel(en)

Extreem beschermde griffin survivor hoes iPad Air

De Griffin Survivor hardcase staat bekend om zijn valbestendigheid in de meest extreme omstandigheden. Deze valbestendige cases voor de iPad Air 1 kunnen zelf de oorlog overleven. Deze hoesjes van Griffin zijn militair getest en dus bestand tegen de meest ruige omstandigheden. Ook al laat u uw apparaat vallen, uit uw auto of uw broekzak, het maakt niet uit zolang u de Griffin Survivor case gebruikt. Dankzij deze griffin survivor hoes iPad air is uw iPad nog steeds onbeschadigd.

Ideaal voor zakelijk en privé gebruik

De Griffin iPad Air 1 hardcase is te gebruiken voor dagelijks activiteiten maar ook voor zakelijk gebruik. Ook al gooit u uw iPad Air 1 op de grond, uw iPad zal onbeschadigd blijven. Deze valbestendige cases van Griffin worden ook vaak in de horeca of in de bouw gebruikt. De iPad wordt door de Griffin All-Terrain valbestendig gemaakt en kan zo ook tegen een plens water. Door het sterke materiaal van de Griffin Survivor case kunt u uw iPad gebruiken in de meeste omstandigheden. De Griffin iPad Air 1 hardcases zijn gemaakt van breukvrije polycarbonaat met siliconenrubber.

Gemakkelijk te gebruiken Griffin riemclip met standaard

De zogenaamde Heavy Duty clip kan desgewenst aan de case worden geklikt. Zo kunt u uw iPad Air 1 in een handomdraai aan uw riem dragen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat de iPad in verschillende posities neergezet kan worden. De clip is ook te gebruiken als standaard om de iPad op tafel neer te zetten. 

Volledige beeldscherm bescherming

Met de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is uw gehele iPad Air 1 beschermd. De multi touch, het meest kwetsbare deel van een iPhone, zal ook beschermd worden door de ingebouwde screenprotector. Doordat de screenprotector zeer dun is kunt u alle functies van uw iPad blijven gebruiken zonder hinder van de Griffin iPad Air 1 hardcase. Met de Griffin Survivor hardcases kunt u uw Touch ID blijven gebruiken door een dun laagje op de Home button.