MacBook

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw toetsenbord is het slim om te bedenken welk toetsenbord jouw voorkeur heeft. De indeling van een toetsenbord kan namelijk erg verschillen. Zo zijn er van het bekende Qwerty toetsenbord al meerdere varianten. Zo heb je een Qwerty internationaal, Qwerty VK maar ook een Qwerty NL toetsenbord. Verder heb je ook nog een Azerty toetsenbord en een Qwertz toetsenbord. Wat het verschil is tussen toetsenborden leggen we uit in deze blog!

Lees meer
Geplaatst in MacBook door Swen Heijstee

Er is veel veranderd sinds de komst van Apple TV op de markt kwam. Het wordt niet langer alleen gebruikt voor home entertainment, maar ook in de zakelijke sector.
Ontdek in dit blogbericht hoe je Apple TV's in je bedrijf kunt gebruiken en hoe je het op een betrouwbare wijze kunt beveiligen!

Lees meer
Geplaatst in MacBook door Tijn Aarden


Toen de Macbook Pro / Air 2020 met M1 / M2 chip werd aangekondigd, was er een groot verschil met zijn voorganger. Voor het eerst maakte Apple gebruik van zijn eigen chips. Hoewel dit vele voordelen bracht kwam het met één groot nadeel. De M1 / M2 chip biedt enkel ondersteuning voor maximaal 1 beeldscherm. Gelukkig weerhield dit derde partijen niet om te zoeken naar een alternatieve oplossing. Zo kan je via een omweg tóch gebruik maken van meerdere beeldschermen op jouw Macbook M1 / M2. Hoe dit werkt lees je in deze blog! 

Lees meer
Geplaatst in MacBook door Dennis Verbaandert

MacBook Pro 2021: alles over de nieuwe MacBooks

Apple heeft na de lang verwachte AirPods 3 ook nieuwe MacBooks Pro gepresenteerd op het Apple's Unleashed -evenement. Het zijn de eerste laptops met de krachtige M1 Max-chip, de snelste Apple-chip tot nu toe. Ook hebben de MacBooks verbeterde schermen, meer aansluitingen en komen ze in twee maten. Lees alles over de nieuwe MacBooks Pro in deze blog van SB Supply! 

Lees meer
Geplaatst in MacBook door Tijn Aarden

Apple heeft nieuwe iMacs uitgebracht. Met de bijbehorende commercial heeft Apple een eerbetoon gebracht aan de iMacs van de jaren '90. Het kleurrijke ontwerp is echter lang niet de enige vernieuwing. In dit blogbericht vind je alle nieuwe functies en lees je of het de moeite waard is om te kopen!

Lees meer
Geplaatst in MacBook door Swen Heijstee

Steeds meer mensen maken er een punt van om AirPods te bezitten. Er zijn echter enkele verschillen in de AirPod-modellen die momenteel beschikbaar zijn en waar je rekening mee moet houden bij het nemen van jouw beslissing. Wanneer je AirPods koopt, heb je de keuze tussen AirPods, AirPods Pro en AirPods Max. In deze post laten we je kennismaken met de momenteel beschikbare AirPods, zodat je op basis van jouw interesses kunt beslissen welke het beste bij jouw behoeften past!

Lees meer

AirPods, AirPods 2, AirPods Pro, en nu ook AirPods Max. Apple probeert nu ook de over-ear markt te veroveren. De hoofdtelefoon zou een trotse €629 kosten en is vanaf 15.12.2020 in Nederland verkrijgbaar in 5 kleuren (Space Grey, Zilver, Groen, Hemelsblauw, Roze). Bij deze prijs reist natuurlijk de vraag: 'Is de prijs gerechtvaardigd of zijn ze gewoon te duur?' Alles wat je moet weten over de nieuwste release van Apple en of de aankoop de moeite waard is, vind je in deze blogpost. 

Lees meer

"One more thing" met deze aankondiging hield Apple ons de laatste dagen aan het lijntje. Het "One more thing" 2017 heeft ons opgewonden en verrast. En nu 3 jaar later wil Apple ook deze markt domineren met zijn eigen computerchip.

Alles wat je moet weten, vind je in deze blogpost.

Lees meer
Geplaatst in MacBook door Swen Heijstee

MacBooks behoren tot de marktleiders in de laptop markt vanwege de elegantie en prestaties die zij leveren, hierdoor zijn ze een populair hulpmiddel. De kosten van een MacBook zijn vrij hoog en er worden veel persoonlijke en zakelijke informatie in opgeslagen. Het is daarom van belang je MacBook in verschillende situaties goed te beschermen tegen diefstal. Met de MacLocks beveiligingsvergrendelingen zorg je ervoor dat je MacBook overal beveiligd wordt. In deze blogpost bevindt zich een overzicht van verschillende MacLocks-systemen.

Lees meer
Geplaatst in MacBook door Renske Geurts
10 artikel(en)