Zomer essentials

De winter is voorbij en de zomer komt eraan. Met het heerlijke weer voelen buitenactiviteiten nog beter. SB Supply zorgt ervoor dat je deze zomer de beste tijd van je leven hebt. In deze blog delen we alle zomer essentials. 

Inhoudsopgave: 

  1. Heat it bescherming bij insecten beten
  2. Waterbestendig
  3. Speakers 

Heat it bescherming bij insectenbeten

Iedereen weet dat er bij dit warme weer extra veel insecten komen die je huid ontstoken, rood en geïrriteerd achterlaten. Het gebruik van chemicaliën om de incest beet te behandelen kan risico's zoals een allergische reactie veroorzaken. Heat it biedt de ideale oplossing voor de behandeling van insecten beten zonder chemicaliën. Het enige wat je nodig hebt, is je smartphone

Verlicht insectenbeten!

Het Heat it smart treatment apparaat voor verlichting van insectenbeten is medisch gecertificeerd om jeuk en pijn te verminderen. Je hoeft het apparaat alleen maar aan te sluiten op de smartphone en het op de juiste plek aan te brengen. Het werkt met lichtsnelheid! Het apparaat is draagbaar, zo heb je het bij je waar je ook bent, of het nu een picknick is of gewoon een wandeling door het park.

Koop nu de Heat it voor iPhone!

Koop nu de Heat it voor Android!

Maak alles waterdicht!

We weten allemaal dat de meest voorkomende manier om de zomer op een slechte noot af te sluiten is, dat je smartphone of tablet door water wordt beschadigd. In de zomer, wanneer de hitte intenser is, maken wateractiviteiten gegarandeerd deel uit van je plannen.

Waterproof AirTag cases

De AirTag waterproof case zorgt ervoor dat ook deze zomer jouw Apple AirTag beschermd is tegen alle omstandigheden zoals krassen en vallen.

Zorg er deze zomer voor dat jouw AirTags volledig beschermd is met een waterdicht AirTag hoesjes. De Catalyst Clip it Case Airtag Stealth zwart zal de bescherming van jouw AirTag tegen alles garanderen, zelfs tegen water. De case is 100% waterdicht. Je kunt hem eenvoudig bevestigen en meenemen, zelfs naar een waterpark!

Waterproof hoesjes voor iPhones

Niets is zorgelijker dan een paniekaanval krijgen wanneer je water ziet en je apparaat in je handen hebt. Gadgets die speciaal zijn gemaakt om je apparaten te beschermen tegen water zijn deze zomer een echte must!

Koop een waterdichte hoes om je smartphone altijd te beschermen. Maak coole onderwatervideo's met schildpadden die je het beste moment van je leven garanderen terwijl je je telefoon beschermt. Door op de telefoon te klikken kom je direct in een overzicht van waterdichte hoesjes die speciaal voor jouw telefoon zijn ontworpen.

  1. Apple iPhone 11

  2. Apple iPhone 11 Pro

  3. Apple iPhone 11 Pro Max

  4. Apple iPhone 4

  5. Apple iPhone 4S

  6. Apple iPhone 5

  7. Apple iPhone 5S

  8. Apple iPhone 6 Plus

  9. Apple iPhone SE (2016 / 1st)

Gelukkig zijn er ook waterdichte hoesjes voor alle Airpod liefhebbers. De AirPods waterproof case van Catalyst komt in verschillende kleuren zoals groen, zwart en wit. Deze case is compatibel met zowel de Apple AirPods 1 (2017), als de Apple AirPods 2 (2019). Ook is deze niet alleen waterdicht, maar licht deze ook op in het donker waardoor het makkelijker dan ooit is om je Airpods terug te vinden

De bescherming van je Apple horloge is net zo belangrijk als de bescherming van je iPhone en Airpods. De Catalyst Waterproof case is de ultieme case voor de Apple Watch 2 en 3 Series 38 mm. De touchscreen functie blijft volledig toegankelijk en stijlvol, zodat je hem het hele jaar door kunt gebruiken.

 

Speakers om elk feestje aan de gang te houden!

Hoe luider het feest, hoe meer plezier je hebt. Een feest of bijeenkomst is niet compleet zonder luidsprekers. Muziek is een uiting van kunst en iedereen verbindt zich met elkaar door te dansen en te zingen. Zorg ervoor dat jouw muziek elk moment luid en duidelijk te horen is. 

Anker Soundcore Mini 2 grijs

De Anker Soundcore Mini 2 is compact in formaat. Je kunt het gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Bovendien beschikken de luidsprekers over een bluetooth-functie, zodat je ze altijd en overal kunt aansluiten.

 Anker Soundcore Mini 2 grijs

SBS Eco-friendly Bluetooth speaker blauw / grijs

Met de SBS Eco-friendly bluetooth speaker blauw en grijs 3 watt haal je het maximale plezier uit je speaker. Deze speaker is ideaal voor een zomerse knaller. De speaker wordt geleverd met een draagriem waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. 

SBS Eco-friendly Bluetooth speaker blauw / grijs

SBS Waterproof strand tasje wit

Tot slot kun je met de SBS Waterproof strand tas in wit al jouw apparatuur meenemen naar het strand zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het risico op water- of zandschade. Stop alles in één tas, inclusief je Airpods, tablet, iPad en smartphone, en ga zonder stress naar het strand. De tas is uitgerust met een praktische schouderriem waarmee je jouw persoonlijke bezittingen overal mee naartoe kunt nemen. 

SBS Waterproof beach bag wit

Geplaatst in Algemeen door Esra Demirtas