iPad Air 2 cases & hoesjes

De beste iPad Air 2 cases tegen de beste prijzen

Met ons brede assortiment aan iPad Air 2 cases beschermt u uw iPad tegen krassen of vuil. Dit in combinatie met een prachtig accessoire, zo geeft u uw iPad Air een persoonlijk en uniek uiterlijk. Onze cases zijn in verschillende materialen en prints te verkrijgen. iPad Air 2 hard cases, leren cases of flip cases. Cases van unieke merken zoals Piel Frama, Lifeproof, Griffin en nog meer. Laat u inspireren door onze iPad Air cases.

Sale
Griffin Slim Folio iPad Air zwart

Normale prijs: € 24,99

Aanbieding prijs € 19,99

Sale
Case Logic Rotating Cover iPad Air 2 Bruin

Normale prijs: € 43,99

Aanbieding prijs € 34,99

Sale
Case Logic Rotating Cover iPad Air 2 Zwart

Normale prijs: € 43,99

Aanbieding prijs € 28,99

Sale
Sale
Sale
Sale
Piel Frama Cinema Folio iPad Air 2 bruin

Normale prijs: € 129,99

Aanbieding prijs € 99,99

Sale
Piel Frama Folio iPad Air 2 Nspire

Normale prijs: € 118,99

Aanbieding prijs € 99,99

29 artikel(en)

De beste hoesjes voor uw iPad Air 2

De iPad Air 2 is uit en heeft een aantal verbeteringen op zijn voorganger de iPad Air 1, zo is hij 18% dunner dan zijn voorganger en ook lichter in gewicht, hij is kleiner in formaat, de iPad Air 2 is verkrijgbaar in verschillende kleuren: goud, zilver en spacegrijs. De reden dat de iPad Air 2 dunner is dan de iPad Air 1 is omdat ze het scherm hebben aangepast, zo komen de kleuren nog beter tot hun recht en het contrast is groter. Verder is er een antireflectie-coating op het display aangebracht, waardoor de iPad Air 2 een van de minst spiegelende tablets ter wereld is.

Al die nieuwe ontwikkelingen moeten goed beschermd worden tegen krassen, vuil, stof en valschade. Al die beschadigingen kunt u voor zijn met onze iPad Air 2 cases, hoesjes, sleeves en toetsenbord cases. De iPad Air 2 cases en hoesjes zijn zo voor de iPad Air ontworpen dat ze er perfect op aansluiten en uw iPad Air 2 dus de beste bescherming kunnen geven. Dit houdt in dat u zich geen zorgen hoeft te maken of dat de case wel om uw iPad Air 2 past. Alle knoppen, aansluitingen en de camera blijven geheel vrij en zijn dus goed te gerbuiken terwijl de case er nog om heen zit. 

Ons assortiment aan iPad Air 2 hoesjes is zeer breed, we hebben voor iedereen wel iets. Bent u op zoek naar een praktische hoes of een hoes die van uw iPad Air 2 een prachtig en uniek accessoire maakt, we hebben het allemaal en ze hebben allemaal een ding met elkaar gemeen en dat is dat ze uw iPad allemaal optimaal beschermen.