iPad Pro 9.7" cases

Bescherm uw iPad Pro in stijl

Zorg ervoor dat uw iPad Pro met ons assortiment aan cases niet beschadigt. De cases beschermen niet alleen tegen vuil en krassen maar zijn ook nog eens een prachtig accessoire voor uw iPad. Onze cases zijn van verschillende materialen gemaakt en de soort bescherming is dan ook bij iedere case anders. U loopt hoe dan ook met een unieke case rond van merken zoals Bluelounge, Griffin, Catalyst en nog meer.

Sale
Sale
Sale
15 artikel(en)

iPad Pro 9.7" cases

De nieuwe iPad Pro 9.7 inch brengt een heleboel verbeteringen met zich mee, het maken van de perfecte foto en het bewerken ervan kan nu nog specifieker, de batterij van de iPad Pro gaat wel tot 10 uur mee, hij is voorzien van een A9X chip, een M9 coprocessor verder maakt het niet uit hoe u uw iPad plaatst het geluid zal altijd hetzelfde zijn omdat er in alle vier de hoeken een hifi-luidspreker is geïntegreerd, voor bijvoorbeeld het kijken van een film of het beluisteren van muziek.

Het is zeer belangrijk voor uw iPad Pro 9.7 inch dat die goed beschermd wordt. Bijvoorbeeld tegen vuil, stof of krassen maar ook tegen valschade. De functie van bescherming voor uw iPad Pro 9.7 inch is niet het enige wat een beschermhoes doet, hij geeft uw iPad Pro ook meer grip en buiten dat maakt u dan ook nog van uw iPad een prachtig en uniek accessoire. Bij SB Supply maken we alleen gebruik van de beste merken zoals GriffinZaggBluelounge en nog meer. 

De beste iPad Pro 9.7" cases voor u 

Voor uw gebruikersgemak hebben we allerlei soorten cases: met een toetsenbord kan handig zijn voor tijdens het werken of misschien school, all-terain cases die uw iPad Pro 9.7 inch zo goed beschermen dat hij voldoet aan de Amerikaans en Britse militaire normen voor bescherming en duurzaamheid.