Toetsenbord met licht

Onmisbaar voor jouw werkplek

Mac toetsenborden zijn een essentieel onderdeel van jouw werkplek op kantoor of thuis. Bij SB Supply weten we hoe belangrijk een goed toetsenbord is, wanneer je lange uren maakt achter een iMac of Macbook. Met deze kennis en ervaring hebben we een mooie selectie van Mac Keyboards kunnen maken. Van ergonomische toetsenborden met meer comfort tot draadloos voor meer bewegingsvrijheid. Geen zorgen willen maken over een lege batterij? Kies dan voor een bedraad toetsenbord. Werk je veel met cijfers en heb je liever een toetsenbord met numeriek toetsenblok? Geen probleem, we hebben het allemaal!

3 artikel(en)

Wat is het verschil in toetsenbord?

Welke soorten toetsenborden zijn er?

Een toetsenbord is een toetsenbord zou je zeggen, maar er zijn wel degelijk verschillende soorten. We hebben de vier belangrijkste even op een rijtje gezet, zodat jij met zekerheid de juiste beslissing kan maken.

Bedraad toetsenbord iMac

De bedrade toetsenborden zijn op dit moment nog steeds de standaard. Doordat de verbinding via een kabel loopt, hoef je je geen zorgen te maken over een lege batterij. Ideaal als je lange uren acher het scherm doorbrengt. Het Macally Slim USB toetsenbord UK is een absolute topper binnen deze categorie! 

Draadloos toetsenbord MacBook

Bij een draadloos toetsenbord loopt de verbinding vaak via een usb receiver of bluetooth. Hierdoor ben je niet afhankelijk van de kabellengte en heb je een stuk meer bewegingsvrijheid. Deze toetsenborden zijn ideaal als je niet te vaak achter jouw iMac of Macbook hoeft te kruipen.

Ergonomisch toetsenbord

Zit jij dagenlang te tikken op jouw toetsenbord? Dan raden we jou aan voor een ergonomisch toetsenbord te kiezen. Deze zijn anders vormgegeven, waardoor jouw polsen meer ondersteuning krijgen. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort, maar voorkomt ook polsklachten op de lange termijn.

Toetsenbord met numpad (numeriek toetsenblok)

Wanneer je veel met cijfers werkt op jouw iMac of Macbook, is een numeriek toetsenblok een echte musthave. Dit is dan ook gelijk de meest complete vorm van een toetsenbord. Daarnaast komt deze uitbreiding ook met extra sneltoetsen, waardoor jij nog sneller kunt werken!

Wist je dat: we ook een breed assortiment aan gaming keyboards hebben? Neem gauw is een kijkje, misschien zit er wel iets voor jou tussen!