De complete RGB game kamer

Ben jij een echte game liefhebber of hou je gewoon veel van kleurrijke lichten? Ben je dan ook op zoek naar mooie RGB-producten om jouw kamer compleet te maken? Dan ben je bij SB Supply aan het juiste adres. Lees hier snel onze blog over hoe jij jouw game kamer RGB-proof maakt! 


Wat kan ik doen voor een prachtige RGB-kamer? 

Een RGB-kamer is het meest geschikt voor een kamer die wat donkerder is. Dus een kamer met weinig ramen, of een kamer met rolluiken of gordijnen die het buitenlicht goed kunnen afsluiten. Voor een RGB-kamer is dit erg belangrijk, want hoe donkerder de ruimte is hoe beter de mooie lichtjes opvallen! 

Er zijn een hele hoop RGB-producten die ervoor zorgen dat jouw game kamer een prachtig mooie kamer wordt. Zo zijn er RGB-gamestoelen, vervolgens kan je deze stoel aanschuiven aan een RGB gaming bureau, en wat staat er op jouw RGB game bureau? Natuurlijk een gaming PC, die in een hele gave RGB-case zit. Met deze setup mag natuurlijk het RGB-toetsenbord en de gaming muis niet ontbreken! En met als kers op de taart zijn er ook hele mooie producten van Nanoleaf waarmee jij jouw RGB game kamer zelfs kan personaliseren! Hier lees je in deze blog ook meer over. 

De prachtige en comfortabele RGB gamestoelen van Ranqer

Ranqer RGB stoel

De Ranqer gamestoelen met RGB-verlichting zorgen ervoor dat jij een prachtige gamestoel hebt in jouw game kamer. De RGB staat voor rood, groen en blauw licht. In combinatie van deze drie kleuren is het mogelijk om samen meer dan 30 unieke kleurencombinaties op te leveren. In totaal kan je kiezen uit meer dan 30 pulscombinaties en het is ook mogelijk om 6 gelijke kleuren in te stellen op de stoel. De Ranqer RGB stoel verlichting werkt, door een de gamestoel aan te sluiten via de USB-kabel, ook is het mogelijk om het aan te sluiten met een externe powerbank. De LED-strip is rond de zitting van de stoel en de rugleuning ingebouwd, zoals hierboven op de foto te zien is. 

Elke RGB Ranqer gamestoel wordt geleverd met een afstandsbediening. Met deze afstandsbediening is het mogelijk om de kleuren, de helderheid, de pulscombinaties en de snelheden van de RGB-verlichting te veranderen. Zo kan je de RGB-verlichting personaliseren en kan je bij elke gelegenheid mooi van kleur veranderen. Zo creëer je de perfecte gamesfeer.
De stoelen van Ranqer zijn ook duurzaam en energie besparend. De ingebouwde RGB-lampen hebben een lange levensduur, ook al gebruik je de stoel al maanden dan zullen de lampen nog net zo fel zijn als bij het eerste aanschaf moment van de stoel. LED-lampen geven ook amper warmte af, hierdoor hoef je dus niet bang te zijn dat je stoel snel oververhit zal raken. 

Door middel van de meerkleurige ingebouwde LED-strip die ook nog is beschikt over pulscombinatie is de keuze reuze met de RGB gamestoelen van Ranqer! De Ranqer Aura gamestoel is verkrijgbaar in het zwart, en de Ranqer Halo gamestoel is verkijgbaar in het wit en in het zwart

Jouw gamekamer wordt nog cooler met Nanoleaf! 

Nanoleaf

Met de futuristische RGB lichten van Nanoleaf verzamel jij genoeg EXP om jouw RGB kamer to the next level te brengen! We zijn nog gewend om om een simpele LED-strip te gebruiken die niet eens op muren geplakt kunnen worden of die maar een beperkt kleurenpatroon hebben. In plaats van maar een paar LED-lampen of een heleboel LED-lampen nodig te hebben om een RGB-setup te maken in jouw kamer kan je met de slimme lichten van Nanoleaf in mooie panelen een enorm gave RGB-setup maken. De panelen zijn gemakkelijk aan de muur te hangen en ze toveren intelligente verlichting om in een gepersonaliseerde ruimte of zelfs een kunstwerk. Zo kan jij met een aantal panelen van Nanoleaf jouw eigen unieke vorm geven in jouw RGB-kamer. Je kan bijvoorbeeld vlammen maken, ook kan je dieren ermee maken of zelfs jouw favoriete personages na maken met de Nanoleaf panelen is dit allemaal mogelijk! Dankzij Nanoleaf zal jouw RGB game kamer unieker zijn, dan die van al jouw vrienden. 

De Nanoleaf panelen kunnen eenvoudig met kleine verbindingstukken aan elkaar worden bevestigd om zo een enorme verbinding van panelen te maken. Vervolgens kunnen deze van stroom worden voorzien door de regelkast die op het lichtnet is aangesloten. De verlichtingspanelen kunnen aan alle kanten worden gekoppeld, zodat je een ruime keuze hebt om patronen van verschillende vormen en afmetingen kan creëren. 

Meer te weten komen over Nanoleaf? Lees dan snel onze blog over Nanoleaf

Conclusie

RGB-gamekamers zijn de trend van de laatste tijd. Op social media zie je ze steeds vaker voorbij komen van alle populaire influencers. Er zijn ook steeds meer futuristische producten die het mogelijk maken om de RGB-gamekamer zo mooi, uniek en duurzaam mogelijk te maken. Met RGB-verlichting heb jij de coolste kamer in heel jouw huishouden en zorg je ervoor dat jouw kamer er zeker uitspringt. Wij bij SB Supply hebben een ruim assortiment aan allerlei RGB-producten, voor elke gamer zit er wel wat bij. Door middel van deze blog hopen wij jou geholpen te hebben met de beslissing te nemen om toch over te gaan op een RGB-gamekamer. 
Bestel nu bij SB Supply jouw RGB-gamestoel in combinatie met een RGB-gaming-bureau en dit gave bureau maak je natuurlijk compleet met een RGB-muis en een RGB-toetsenbord. Maak de RGB-kamer al helemaal compleet door je game-pc in een RGB-case te plaatsen en jouw muren te versieren met de spectaculaire Nanoleaf producten.

Geplaatst in Gaming door Rik Voogd