iPhone 6(S) Plus externe batterij

Altijd een volle iPhone 6(S) Plus met onze externe batterijen

Met een iPhone 6(S) Plus batterijcase kunt u uw iPhone 6(S) Plus altijd blijven gebruiken. Wanneer uw iPhone 6(S) Plus dreigt leeg te raken kunt u die opladen met een externe batterij. We hebben de bekende Juice Packs van Mophie en de externe batterijen van A-solar (Xtorm).

Sale
A-solar Xtorm Power Bank 15000 mAh XB102

Normale prijs: € 89,99

Aanbieding prijs € 69,99

Sale
Mophie Juice Pack iPhone 6(S) Plus zwart

Normale prijs: € 109,99

Aanbieding prijs € 92,99

Sale
Sale
Muvit Power Bank 2600mAh zwart

Normale prijs: € 24,99

Aanbieding prijs € 17,99

Sale
mophie powerstation mini 2500 mAh wit

Normale prijs: € 58,90

Aanbieding prijs € 47,12

Sale
Mophie Charge force Desk Mount

Normale prijs: € 64,99

Aanbieding prijs € 59,99

Sale
Mophie Charge force Vent mount

Normale prijs: € 64,99

Aanbieding prijs € 59,99

22 artikel(en)

Alle externe batterijen voor de iPhone 6(S) Plus

Met een externe batterijcase, accu of powerbank kunt u uw iPhone 6(S) Plus opladen op momenten waar dat eigenlijk niet mogelijk is, denk dan aan wanneer u op een lange reis bent of op vakantie als u onderweg bent en er geen mogelijkheid is om uw iPhone 6(S) Plus via een normale lader op te laden. We hebben voor u verschillende modellen iPhone 6(S) Plus externe batterijen, daarvoor geldt hoe hoger de capaciteit des te vaker kunt u uw iPhone opladen.

iPhone 6(S) Plus batterijcase

Een batterijcase is een accu verwerkt in de achterkant van een iPhone 6(S) Plus hoes, wanneer het percentage van uw batterij zo laag is dat die dreigt uit te vallen, zet dan de batterijcase aan en uw iPhone 6(S) Plus wordt opgeladen. Zo heeft u ten alle tijden een extra batterij bij u.

Buiten het feit dat uw iPhone 6(S) Plus altijd opgeladen kan worden, beschermt de batterijcase uw smartphone tegen krassen, vuil en valschade. De cases hierboven op de pagina zijn allemaal speciaal voor de iPhone 6 Plus en de iPhone 6S Plus ontworpen en sluiten daarom ook perfect om uw iPhone. 

Externe batterijen/powerbanks

Een externe batterij wordt ook wel een powerbank genoemd, doormiddel van een USB-kabel laad het uw iPhone 6(S) Plus op. Met een powerbank heeft u ook de mogelijkheid om andere smartphones op te laden, sommige powerbanks hebben de mogelijkheid om meerdere apparaten op te laden.