Satechi Slim X1 Bluetooth Backlit Keyboard-UK (UK English)

PRE-ORDER, zo spoedig mogelijk leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 74,99
met gratis verzending!

Het Satechi Slim X1 Bluetooth toetsenbord met achtergrondverlichting is ontworpen met Apple-gebruikers in gedachten en heeft een volledige QWERTY UK-indeling, Bluetooth-verbinding voor meerdere apparaten en macOS-functietoetsen.


- Draadloos toetsenbord met verlichte toetsen
- Compact en gestroomlijnd ontwerp, Engelse toetsenindeling (QWERTY), MacOS-sneltoetsen
- Verbindt tot drie Bluetooth-apparaten
- Oplaadbaar via USB-C

€ 74,99
met gratis verzending!

Satechi Slim X1 Bluetooth Toetsenbord met achtergrondverlichting - UK (UK Engels)

Het X1 toetsenbord is uitgerust met handige verlichte toetsen met tien instelbare helderheidsniveaus en een oplaadbare USB-C poort voor beter typen in elke omgeving. Uitgerust met Bluetooth-toetsen om moeiteloos te typen op maximaal drie aangesloten apparaten, zodat het mogelijk is om met één druk op de knop van het schrijven van een e-mail naar het terug sms'en van de groepschat te gaan. Er wordt een USB-C oplaadkabel meegeleverd, zodat het toetsenbord ook handmatig op het apparaat kan worden aangesloten. Dit toetsenbord heeft een Duitse toetsenindeling.

De achtergrondverlichting gaat uit als de batterij bijna leeg is - de stand-bytijd is 13 dagen bij een batterijcapaciteit van 15%. Zonder achtergrondverlichting is de werktijd 45 uur. Ideaal voor in het thuiskantoor of op een terras.

Artikelnummer SBZ817
Fabrikantcode ST-BTSX1M-UK
EAN-code 0879961009038
Merk Satechi
Kleur Grijs