Urban Armor Gear Rugged Keyboard/Cover Case iPad 10.9" (2022) QWERTY UK zwart

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 129,99
met gratis verzending!

De Urban Armor Gear Rugged Keyboard/Cover Case iPad 10,9" (2022) zwart verandert je iPad in een draagbare werkplek, zodat je altijd effectief en zonder moeite kunt werken. Het toetsenbord breidt de functionaliteit van je iPad aanzienlijk uit met tal van functies.


- Morsbestendig
- Oplaadbare batterij met lange levensduur
- Verstelbare magnetische standaard
- Bluetooth-koppeling met meerdere apparaten


Geschikt voor: Apple iPad 10.9" (2022 / 10th)
€ 129,99
met gratis verzending!

Urban Armor Gear Rugged Keyboard/Cover Case iPad 10.9" (2022) QWERTY UK zwart

De UAG Rugged Bluetooth toetsenbord met trackpad maakt gebruik van een robuuste, anti-slip buitenkant en andere hoogwaardige functies. Met Bluetooth-connectiviteit, het toetsenbord biedt een superieure type-ervaring en laptop-stijl tracking.

De verlichte iPad 2022 toetsenbord case met langdurige batterij, magnetische standaard en trackpad

Beschikt over een morsbestendig toetsenbord met comfortabel geplaatste, verlichte toetsen. Een extra groot multi-touch trackpad met ondersteuning voor vegen, tikken, knijpen en scrollen zorgt voor een optimale werkervaring. Dankzij een verstelbare magnetische standaard met vier weergavemodi kunt je op meerdere manieren typen, bekijken, schetsen of lezen. Je kunt zes maanden typen voordat je de batterij moet opladen, want het toetsenbord wordt automatisch uitgeschakeld wanneer je het terugklapt tegen de iPad. De slaap/waak-functie helpt de batterij te sparen wanneer het toetsenbord niet wordt gebruikt. De verlichte toetsen zorgen voor een betere type-ervaring bij weinig licht.

iPad-toetsenbord met multi-paarfunctie, Apple Pencil-houder en optimale bescherming

Het draadloze toetsenbord koppelt met twee apparaten tegelijk, zoals een iPad en je telefoon, zodat je heen en weer kunt schakelen tussen beide apparaten. Apple Pencil opslag zodat je Pencil bij de hand kunt houden. Werk overal met het UAG Rugged Bluetooth toetsenbord en afneembare case. De Apple Pencil houder houdt het potlood binnen handbereik zodat je het nooit meer kwijt raakt als de inspiratie toeslaat. De duurzame polycarbonaat case is voorzien van stevige rubberen randen, knop covers en hoek bumpers, die allemaal samen zorgen voor valbescherming. Dankzij het compacte en lichte ontwerp past de iPad met case gemakkelijk in je tas.

Artikelnummer SBY978
Fabrikantcode 5605316
EAN-code 0840283905902
Geschikt voor: Apple iPad 10.9" (2022 / 10th)
Merk Urban Armor Gear
Kleur Zwart