SB Supply Blog

Dit zijn onze meest gezochte producten

SB Supply heeft een breed assortiment! En daarom is het belangrijk om precies te weten wat je zoekt. Maar dat kan soms lastig zijn. Vaak nemen klanten contact met ons op omdat zij niet kunnen beslissen welke accessoires het meest geschikt voor ze zijn. Daarom hebben wij een gids voor jou gemaakt met onze meest populaire producten! Hier vind je gadgets en cadeau ideeën die wij persoonlijk hebben getest en onze klanten kunnen aanbevelen. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een goedkoopje of een duurdere gadget, bij SB Supply heb je genoeg keuze!

gadgets unter 50 euro

Lees meer

Wat is een goede powerbank?

Niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, onze elektronische apparaturen. Deze willen we natuurlijk altijd opgeladen hebben, want zonder batterij kunnen we er niks mee. Daarvoor hebben we powerbanks. Deze kleine apparaten zijn er om jouw telefoon, iPad, tablet of MacBook op te laden. In verschillende sterktes, varianten en maten. Welke powerbank past bij jou?

Lees meer

Wat kan de USB-C aansluiting?

Ga nu voor dé oplossing om jouw iPad Pro in contact te brengen met alle devices en nog meer gebruik te maken van jouw tablet. Met de Satechi-Hubs voor de iPad Pro kun je jouw iPad via de USB-C aansluiting opladen en tegelijk alle andere functies gebruiken. Met deze hub kun je verbinding maken met een HDMI device om video's, foto's en films te bekijken of om naar muziek te luisteren. Synchroniseer jouw gegevens via de USB 3.0 aansluiten en de SD-geheugenkaart. Het kan allemaal - met de hulp van SB Supply!

Lees meer

Welk smartphone hoesje is het beste?

Deze vraag horen we bij SB Supply vaak van onze klanten: "Welk smartphone hoesje is het beste?". Helaas hebben wij geen standaard antwoord op deze vraag. In deze blogpost hebben wij een overzicht voor jouw gemaakt met de belangrijkste punten waar je op moet letten als je een telefoonhoesje koopt. Ben je nog aan het twijfelen? Stel jouw vraag aan onze klantenservice! Wij helpen je graag.

Lees meer

Waar gebruik je een sportarmband voor?

Je hebt ze in alle soorten, kleuren en maten. Bijna allemaal met wel iets speciaals. Maar waar kun je sportarmbanden nou precies voor gebruiken? Een sportarmband is simpelweg een armband of heupband, om je telefoon of andere spullen mee te nemen tijdens het hardlopen. Dit is nogal oppervlakkig omdat het veel meer is dan alleen een band voor je telefoon. Een hardloopband kan de beleving van je workout helemaal veranderen!

Lees meer

Sinterklaas bij SB Supply

Sinterklaas blijft een van de grote feestdagen in ons land. Pakjesavond, surprises en cadeautjes, we krijgen er geen genoeg van. Ook bij SB Supply hebben we de beste cadeautjes voor onze Sint. Wat dacht je van een Osmo Kit waarbij kinderen op een speelse, interactieve en leuke manier bijleren? Bekijk ze snel...

Lees meer

IP68 - is de iPhone XS Max waterdicht?

De smartphone is tegenwoordig het centrale punt is ons leven. We kunnen haast niet meer zonder. Het vervelende is alleen dat niet elke smartphone bestemd is tegen water. Daarnaast zitten ongelukken in een klein hoekje. Een omgevallen glas water kan al flink wat schade aanbrengen. Apple heeft aangekondigd de iPhone XS Max te voorzien van een IP68-certificering. Betekent dat dan eindelijk dat we kunnen gaan diepzee duiken met onze telefoon? Je leest het hier!

Lees meer
0 Reacties Geplaatst in iPhone door Dennis Verbaandert

iPhone XS Max - De grootste iPhone ooit!

SB introduceert: de supersize iPhone XS Max! Eindelijk een iPhone voor gameliefhebbers, Netflix-verslaafden en iedereen die zijn ogen moet knijpen op hun iPhone 6 om foto's te maken. De iPhone XS Max is de grootste (en duurste) iPhone ooit! We laten je zien: wat is er mogelijk, wie heeft er zoiets nodig, en welke accessoires krijg je voor je gloednieuwe iPhone XS Max bij SB Supply!

Lees meer
0 Reacties Geplaatst in iPhone door Dennis Verbaandert

Hoesjes voor de bouw: Bescherming en functionaliteit

De bouwsector komt eindelijk weer op stoom, op steeds meer plekken zien we de nieuwbouwwijken uit de grond worden gestampt. De bouwsector profiteert dan ook optimaal van de aantrekkende economie. Inmiddels is ook in de bouw de iPad en iPhone niet meer weg te denken. Dit biedt immers ook tal aan mogelijkheden. Het was nog nooit zo makkelijk om altijd de juiste informatie en tekeningen bij de hand te hebben. Daarnaast is de communicatie tussen betrokken partijen optimaal. Maar wij zouden SB Supply niet zijn als wij hier geen gepaste oplossingen voor zouden bieden. Kijk met ons mee naar oplossingen en mogelijkheden voor de bouwplaats.

The Joy Factory hoesjes en mounts

Lees meer

Hoesjes voor de horeca

De horeca is booming business op dit moment, op steeds meer plekken zien we de cafés en hotels uit de grond worden gestampt. De sector horeca en recreatie profiteert optimaal van de aantrekkende economie. De terrassen stromen weer vol en we gaan steeds vaker uit eten. We zien dan ook steeds vaker bedienend personeel met een iPod, iPhone of iPad bestellingen opnemen. Dit biedt immers veel mogelijkheden voor de horeca, daarnaast ontstaan er steeds meer bestel- en kassasystemen die gebaseerd zijn op smartphones en tablets. Kijk met ons mee naar oplossingen en mogelijkheden voor jouw horecaonderneming. 

SB Supply horecablog

Lees meer
Item 1 tot 10 van 133