Algemeen

Sinterklaas bij SB Supply

15 nov. 2018 10:13:30

Sinterklaas blijft een van de grote feestdagen in ons land. Pakjesavond, surprises en cadeautjes, we krijgen er geen genoeg van. Ook bij SB Supply hebben we de beste cadeautjes voor onze Sint. Wat dacht je van een Osmo Kit waarbij kinderen op een speelse, interactieve en leuke manier bijleren? Naast het merk Osmo hebben we ook verschillende Marbotic artikelen die voor kinderen een leuk en nieuw leermiddel zijn. Maar niet alleen voor de kleinsten hebben we leuke producten, ook voor onze jeugd en de volwassenen hebben we veel leuke Sint artikelen. Bekijk ze snel

Lees meer

Hoesjes voor de bouw

31 jan. 2018 14:44:34

De bouwsector komt eindelijk weer op stoom, op steeds meer plekken zien we de nieuwbouwwijken uit de grond worden gestampt. De bouwsector profiteert dan ook optimaal van de aantrekkende economie. Inmiddels is ook in de bouw de iPad en iPhone niet meer weg te denken. Dit biedt immers ook tal aan mogelijkheden. Het was nog nooit zo makkelijk om altijd de juiste informatie en tekeningen bij de hand te hebben. Daarnaast is de communicatie tussen betrokken partijen optimaal. Maar wij zouden SB Supply niet zijn als wij hier geen gepaste oplossingen voor zouden bieden. Kijk met ons mee naar oplossingen en mogelijkheden voor de bouwplaats.

The Joy Factory hoesjes en mounts

Lees meer

Hoesjes voor de horeca

15 jan. 2018 12:23:00

De horeca is booming business op dit moment, op steeds meer plekken zien we de cafés en hotels uit de grond worden gestampt. De sector horeca en recreatie profiteert optimaal van de aantrekkende economie. De terrassen stromen weer vol en we gaan steeds vaker uit eten. We zien dan ook steeds vaker bedienend personeel met een iPod, iPhone of iPad bestellingen opnemen. Dit biedt immers veel mogelijkheden voor de horeca, daarnaast ontstaan er steeds meer bestel- en kassasystemen die gebaseerd zijn op smartphones en tablets. Kijk met ons mee naar oplossingen en mogelijkheden voor jouw horecaonderneming. 

SB Supply horecablog

Lees meer

De Stryd Footpod

15 jan. 2018 11:50:44

Ben jij al begonnen met hardlopen? Hardlopen is een onstuitbare trend geworden, waar steeds meer mensen actief aan deelnemen. Het is op dit moment zelfs de meest beoefende sport in Nederland. Daarnaast is het ideaal als je weinig tijd hebt om te sporten of wat kilo’s kwijt wil raken. Naast dat het een ontspannende en vaak gezellige bezigheid is, nemen veel hardlopers het uiterst serieus.

Meet nauwkeuriger dan ooit de benodigde inspanning van je lichaam

Met de vermogensmeter van Stryd train je effectiever waardoor je sneller kunt hardlopen, voorkomt dat je overtraind raakt en de kans op blessures verkleint. Wij van SB Supply delen dan ook met genoegen de voordelen van dit kleine wonderapparaatje, om jou zo effectief mogelijk te laten hardlopen. 

Lees meer

Is de iPhone X waterdicht?

28 dec. 2017 16:22:15

We willen onze smartphones graag altijd en overal gebruiken. Het vervelende is alleen dat niet elke smartphone bestemd is tegen water. Daarnaast zitten ongelukken in een klein hoekje, een omgevallen glas water kan al flink wat schade aanbrengen. Ook Apple merkt dat dit een steeds belangrijker aspect wordt bij het kiezen van een nieuwe smartphone. Apple heeft daarom aangekondigd zijn revolutionaire smartphone te voorzien van een IP67-Certificering. Betekent dat dan eindelijk dat de iPhone x waterdicht is? U leest het in de onderstaande nieuwsbrief. 

Lees meer

Al een tijdje heeft Mophie een 'Wireless' assortiment. Alle artikelen uit dit assortiment zijn oplaadbare cases, docks, mounts en bases die geen kabels bevatten, alles gaat dus wireless. Wederom heeft Mophie het assortiment weer uitgebreid met nieuwe cases. In deze nieuwsbrief zie je een overzicht van alle Wireless artikelen. 

Lees meer

De vakantie staat weer voor de deur, wat betekend dat veel mensen gaan hardlopen en sporten, om te werken aan de perfecte ‘summerbody’. Om u daar een handje mee te helpen hebben wij een aantal producten op rij gezet die wellicht handig zijn bij het sporten.

Lees meer

Werk aan je gezondheid met iHealth

29 jun. 2017 14:44:48

iHealth maakt handige producten die bijdragen aan het beheer van uw gezondheid. De producten helpen u om uw gewicht, bloeddruk en andere statistieken te meten. iHealth brengt u gezondheid in kaart, zodat u het direct snapt. Vervolgens kunt u deze gegevens delen met uzelf, uw vrienden of uw arts.

Lees meer
Item 1 tot 10 van 110