Algemeen

SB Supply heeft een breed assortiment! En daarom is het belangrijk om precies te weten wat je zoekt. Maar dat kan soms lastig zijn. Vaak nemen klanten contact met ons op omdat zij niet kunnen beslissen welke accessoires het meest geschikt voor ze zijn. Daarom hebben wij een gids voor jou gemaakt met onze meest populaire producten! Hier vind je gadgets en cadeau ideeën die wij persoonlijk hebben getest en onze klanten kunnen aanbevelen. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een goedkoopje of een duurdere gadget, bij SB Supply heb je genoeg keuze!

gadgets unter 50 euro

Lees meer

Wat is een goede powerbank?

13 feb. 2019 10:28:05

Niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, onze elektronische apparaturen. Deze willen we natuurlijk altijd opgeladen hebben, want zonder batterij kunnen we er niks mee. Daarvoor hebben we powerbanks. Deze kleine apparaten zijn er om jouw telefoon, iPad, tablet of MacBook op te laden. In verschillende sterktes, varianten en maten. Welke powerbank past bij jou?

Lees meer

Wat kan de USB-C aansluiting?

11 feb. 2019 09:54:35

Ga nu voor dé oplossing om jouw iPad Pro in contact te brengen met alle devices en nog meer gebruik te maken van jouw tablet. Met de Satechi-Hubs voor de iPad Pro kun je jouw iPad via de USB-C aansluiting opladen en tegelijk alle andere functies gebruiken. Met deze hub kun je verbinding maken met een HDMI device om video's, foto's en films te bekijken of om naar muziek te luisteren. Synchroniseer jouw gegevens via de USB 3.0 aansluiten en de SD-geheugenkaart. Het kan allemaal - met de hulp van SB Supply!

Lees meer

Je hebt ze in alle soorten, kleuren en maten. Bijna allemaal met wel iets speciaals. Maar waar kun je sportarmbanden nou precies voor gebruiken? Een sportarmband is simpelweg een armband of heupband, om je telefoon of andere spullen mee te nemen tijdens het hardlopen. Dit is nogal oppervlakkig omdat het veel meer is dan alleen een band voor je telefoon. Een hardloopband kan de beleving van je workout helemaal veranderen!

Lees meer

Sinterklaas bij SB Supply

15 nov. 2018 10:13:30

Sinterklaas blijft een van de grote feestdagen in ons land. Pakjesavond, surprises en cadeautjes, we krijgen er geen genoeg van. Ook bij SB Supply hebben we de beste cadeautjes voor onze Sint. Wat dacht je van een Osmo Kit waarbij kinderen op een speelse, interactieve en leuke manier bijleren? Bekijk ze snel...

Lees meer

De bouwsector komt eindelijk weer op stoom, op steeds meer plekken zien we de nieuwbouwwijken uit de grond worden gestampt. De bouwsector profiteert dan ook optimaal van de aantrekkende economie. Inmiddels is ook in de bouw de iPad en iPhone niet meer weg te denken. Dit biedt immers ook tal aan mogelijkheden. Het was nog nooit zo makkelijk om altijd de juiste informatie en tekeningen bij de hand te hebben. Daarnaast is de communicatie tussen betrokken partijen optimaal. Maar wij zouden SB Supply niet zijn als wij hier geen gepaste oplossingen voor zouden bieden. Kijk met ons mee naar oplossingen en mogelijkheden voor de bouwplaats.

The Joy Factory hoesjes en mounts

Lees meer

Hoesjes voor de horeca

15 jan. 2018 12:23:00

De horeca is booming business op dit moment, op steeds meer plekken zien we de cafés en hotels uit de grond worden gestampt. De sector horeca en recreatie profiteert optimaal van de aantrekkende economie. De terrassen stromen weer vol en we gaan steeds vaker uit eten. We zien dan ook steeds vaker bedienend personeel met een iPod, iPhone of iPad bestellingen opnemen. Dit biedt immers veel mogelijkheden voor de horeca, daarnaast ontstaan er steeds meer bestel- en kassasystemen die gebaseerd zijn op smartphones en tablets. Kijk met ons mee naar oplossingen en mogelijkheden voor jouw horecaonderneming. 

SB Supply horecablog

Lees meer

Ben jij al begonnen met hardlopen? Hardlopen is een onstuitbare trend geworden, waar steeds meer mensen actief aan deelnemen. Het is op dit moment zelfs de meest beoefende sport in Nederland. Daarnaast is het ideaal als je weinig tijd hebt om te sporten of wat kilo’s kwijt wil raken. Naast dat het een ontspannende en vaak gezellige bezigheid is, nemen veel hardlopers het uiterst serieus.

Meet nauwkeuriger dan ooit de benodigde inspanning van je lichaam

Met de vermogensmeter van Stryd train je effectiever waardoor je sneller kunt hardlopen, voorkomt dat je overtraind raakt en de kans op blessures verkleint. Wij van SB Supply delen dan ook met genoegen de voordelen van dit kleine wonderapparaatje, om jou zo effectief mogelijk te laten hardlopen. 

Lees meer

Is de iPhone X waterdicht?

28 dec. 2017 16:22:15

We willen onze smartphones graag altijd en overal gebruiken. Het vervelende is alleen dat niet elke smartphone bestemd is tegen water. Daarnaast zitten ongelukken in een klein hoekje, een omgevallen glas water kan al flink wat schade aanbrengen. Ook Apple merkt dat dit een steeds belangrijker aspect wordt bij het kiezen van een nieuwe smartphone. Apple heeft daarom aangekondigd zijn revolutionaire smartphone te voorzien van een IP67-Certificering. Betekent dat dan eindelijk dat de iPhone x waterdicht is? U leest het in de onderstaande nieuwsbrief. 

iphone-waterproof

Lees meer

Al een tijdje heeft Mophie een 'Wireless' assortiment. Alle artikelen uit dit assortiment zijn oplaadbare cases, docks, mounts en bases die geen kabels bevatten, alles gaat dus wireless. Wederom heeft Mophie het assortiment weer uitgebreid met nieuwe cases. In deze nieuwsbrief zie je een overzicht van alle Wireless artikelen. 

Lees meer
Item 1 tot 10 van 107