Nu ook iPhones te koop bij SB Supply

Apple is een Amerikaans bedrijf dat staat voor kwaliteit en design.

Wil je graag een iPhone kopen, maar zit je er niet op te wachten de hoofdprijs te betalen voor een nieuw exemplaar? Kies dan voor een refurbished iPhone, daarmee maak je een verstandige keuze. Je bespaart veel geld en ontvangt de hoogste kwaliteit. Deze zijn vanaf nu bij SB Supply verkrijgbaar.

Refurbished is het schoonmaken, opfrissen en renoveren van een device. Refurbished iPhones zijn Apple devices die retour zijn gekomen om diverse redenen. Hierbij kun je denken aan een technisch mankement, een inruilprogramma of bijvoorbeeld via verzekeraars. Ook overproductie komt vaak terug op de refurbished markt.

De refurbished devices die terug zijn gekomen, mogen niet als nieuwe device worden verkocht, maar zijn vaak wel ‘zo goed als nieuw’. Indien nodig worden de devices onder handen genomen om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. In de meeste gevallen zijn die slechts kleine reparaties, zoals een nieuwe batterij. Alle refurbished devices zijn simlockvrij. Een refurbished iPhone wordt schoongemaakt, getest op meer dan 50 punten en gerepareerd waar nodig. Aan het eind van de controle is de iPhone weer klaar voor gebruik inclusief een standaard garantie van 24 maanden. Het grote voordeel is daarnaast ook de prijs. Je bespaart tot wel 60% op een nieuwe iPhone.

Bekijk nu onze refurbished iPhones.

Geplaatst in Algemeen iPhone door Milan van den Broek

Reacties

Voeg reactie toe